BIBLIOGRAFIA.ro

Prima pagina    Adauga    Cautare avansata    Recenzii    Contact   

 
Rezultatele 0 - 1 din 1
Articol: Microbiological evolution of Dacia sausage, a dry cured Romanian sausageTitlu: Microbiological evolution of Dacia sausage, a dry cured Romanian sausage
Autori: Simion Ciuciu, A.M., Carballo, J., Alexe, P.
Domeniu: Chimie
An aparitie: 2011
Revista/Publicatie: Scientific Study & Research - Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry
URL: pubs.ub.ro/?pg=revues&rev=cscc6&num=201103&vol=3&aid=3382
Cuvinte cheie: industria alimentara, carnati, acid lactic, microbiologie, bacterii, enterobacteriaceae, carnati dacia

Mai mult

Va recomandam

sistem de macinat pictura germana cercetare stiintifica in romania teoriile caracterului climatologia tornadelor zoocenoze descompunere fotochimica miron teodor caproiu neoruralism politica neoliberala masuratori 3d baroc transfer caloric productivitate evaluarea starii mediului matrice leontief bazine hidrografice glanda lacrimala procesare vorbirii iconografie pvc sistem de management financiar fundoianu dezvoltare turistica istoria balcanilor civilizatie europeana imperialism elita culturala romaneasca neferoase pomi fructiferi poligrafie intensitatea seismica bazata pe spectru export sistem de cercetare lumea greco-romana cenusa zburatoare istoria betiei riscul valorilor mobiliare principiul borwein preiss analiza neutronica hazard natural detoxificare bessarabian superior structura benzanilidica asigurare de sanatate ministerul internelor si reformei administrative palaeoflora model digital al suprafetei de reflectanta model hidrodinamic 3d spatareti comert exterior peptide bioactive parcul natural cefa servicii medicale de urgenta urbanitate dezastru tehnologic piata interbancara adn carpati tei

Termeni si conditii | Despre Bibliografia.ro
© Bibliografia.ro 2009