BIBLIOGRAFIA.ro

Prima pagina    Adauga    Cautare avansata    Recenzii    Contact   

 
Rezultatele 0 - 1 din 1
Articol: Microbiological evolution of Dacia sausage, a dry cured Romanian sausageTitlu: Microbiological evolution of Dacia sausage, a dry cured Romanian sausage
Autori: Simion Ciuciu, A.M., Carballo, J., Alexe, P.
Domeniu: Chimie
An aparitie: 2011
Revista/Publicatie: Scientific Study & Research - Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry
URL: pubs.ub.ro/?pg=revues&rev=cscc6&num=201103&vol=3&aid=3382
Cuvinte cheie: industria alimentara, carnati, acid lactic, microbiologie, bacterii, enterobacteriaceae, carnati dacia

Mai mult

Va recomandam

agenti patogeni evaluarea calitatii in invatamantul superior sociologia familiei consum de miere crize militare liberal nordic insula de caldura colorant electrolitic imperialism ikonos opresiune politica ashrae materiale polimere chintz ginecologie clinica diagnostic financiar difuzie anisotropica cooperare est-vest aorta restaurare de imagini evaluare dinamica marilor habitate voalarea placilor plane dreptunghiulare scolioza nanocompozite predare legaturi disulfhidrice senzori biochimici pasunat osteoprotegerin produse lactate elvetia calitatea mediului evolutie paleogeografica numere irationale tehnica chirurgicala camp continuu tratatul de la luxemburg hepatita geografie simbolica anti-plagiat datari cresterea iepurilor controlul si determinarea cererii minuartia bilykiana thracia aminoalcool anti-imbatranire cadmiu carpatii de curbura plante acvatice tectonogeneza varisca monezi fenol mutatii antropologice euglenophyta festuca rubra metanefrina convergenta structurala a economiei

Termeni si conditii | Despre Bibliografia.ro
© Bibliografia.ro 2009