BIBLIOGRAFIA.ro

Prima pagina    Adauga    Cautare avansata    Recenzii    Contact   

 
Rezultatele 0 - 1 din 1
Articol: Microbiological evolution of Dacia sausage, a dry cured Romanian sausageTitlu: Microbiological evolution of Dacia sausage, a dry cured Romanian sausage
Autori: Simion Ciuciu, A.M., Carballo, J., Alexe, P.
Domeniu: Chimie
An aparitie: 2011
Revista/Publicatie: Scientific Study & Research - Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry
URL: pubs.ub.ro/?pg=revues&rev=cscc6&num=201103&vol=3&aid=3382
Cuvinte cheie: industria alimentara, carnati, acid lactic, microbiologie, bacterii, enterobacteriaceae, carnati dacia

Mai mult

Va recomandam

sinteza tribromurii coroziune electrochimica chironomus obiceiuri traditionale romanesti campia brates ridicari topografice fluctuatia cursului de schimb invatamant de arta a006218 hidrofobie emisii amestecuri gazoase stagnante flux migratoriu rural-urban metoda celor mai mici patrate vasile goldis acustica insamantare bivoli 2003-2005 suport parental omucideri sucroza biomoleculara transglutaminaza roci alcaline sistem pedagogic procesul de management difenilsulfonil lipofilicitate moleculara procesoare cuantice evenimente extreme etnici rromi personalitati topoclimatologie raul bistrita constantin giurescu difosfat crom hexavalent circulatia generala a atmosferei magnetosfera baze militare fitomasa epigee drepturile omului iconostrofie pomicultura bibliografie agronomica numar rayleigh sistem educational pajisti montane secolul al xviii-lea hari de navigatie morminte de incineratie gamba nisipuri de concasare valea superioara a oltului inflatie hidroamelioratii magnetizare intreprindere triturus cristatus spectrul campului geomagnetic

Termeni si conditii | Despre Bibliografia.ro
© Bibliografia.ro 2009