BIBLIOGRAFIA.ro

Prima pagina    Adauga    Cautare avansata    Recenzii    Contact   

 
Rezultatele 0 - 1 din 1
Articol: The flour-graphic technique to study the time evolution of the resistance to extension of bread dough with potato variety LauraTitlu: The flour-graphic technique to study the time evolution of the resistance to extension of bread dough with potato variety Laura
Autori: Iancu, M.L., Mike, L., Haublet, G.
Domeniu: Stiinte ingineresti
An aparitie: 2010
Revista/Publicatie: Journal of Engineering Studies and Research
URL: pubs.ub.ro/?pg=revues&rev=jesr&num=201101&vol=17&aid=3357
Cuvinte cheie: faina de grau, agronomie, agricultura, cartof, cresterea cartofului, cartoful laura, reologie, proprietati reologice

Mai mult

Va recomandam

regulament fiscal harti climatice test vlsi themaclassic saunier duval teoria relativitatii drept juridic numere fuzzy geografia continentelor gaura de ozon anvelopa cladirilor halobacterium salinarum habitate prioritare miere monoflora neo-eneolitic seceta hidrologica management strategic justitie curba lorenz companie orthoptera maghiari sisteme multiprocesoare stil vestimentar materiale hibride lant muscular etnicitate lexicologie viol litoralul romanesc endocrinologie risc de mediu gazoduct mangalita dinamica peisajului performanta lineara fenomene de inghet pe rauri difeomorfism colectiile muzeului de istorie naturala 'grigore antipa' strategie oratorica stres axial tussilago farfara procedura civila datorie de stat material compozit utilizarea retelelor neuronale in economie cultivarea orezului rezervoare de petrol metode de cultura a legumelor de sera zarnesti materialismul cartezian soparla de nisip modele matematice in economie teoria lui seeliger complicatii cardiovasculare metoda newton dinastia paleologilor nalba plutarh radio metodologia studierii istoriei

Termeni si conditii | Despre Bibliografia.ro
© Bibliografia.ro 2009