BIBLIOGRAFIA.ro

Prima pagina    Adauga    Cautare avansata    Recenzii    Contact   

 
Rezultatele 0 - 1 din 1
Articol: Utilizarea aditivilor alimentari in alimenteTitlu: Utilizarea aditivilor alimentari in alimente
Autori: Albu, A.
Domeniu: Economie
An aparitie: 2003
Revista/Publicatie: Annals of the University of Suceava - Economics and Public Administration
URL: www.seap.usv.ro/annals/ojs/index.php/annals/article/view/115/117
Cuvinte cheie: aditivi alimentari, alimentatie publica, definirea aditivilor alimentari, aromatizanti si potentatori de aroma, aditivi de aspect, coloranti, antioxidanti, conservanti, edulcoranti, gelifianti, emulsionanti, aditivi microbiologici, aditivi biochimici

Mai mult

Va recomandam

rationalitate economica parodontopatii degenerative balcani arheologia peisajului tinoave convergenta nominala podarcis tarile de jos religie dacoromania aphanomyces astaci inginerie computerizata cancer de piele porozitatea materialelor atacuri de panica teleconexiuni radon cristale socialism neoruralism structuri poisson-riemann pestera ursilor poezie romaneasca teoria desenului perioada post-comunista plumb cabinet de stampe faliment fibroblaste adnotare lexicala geologia carpatil acetat de celuloza limitarea degradarii terenurilor indici hidrotermici sol tehnogen diferentialele divine transplant de celule capital intelectual paleogeografie asigurari de bunuri morminte cistein-proteaze rezistenta la seceta fotointerpretarea imaginilor aeriene socialismul in romania tehnica hilbert-palatini yamaguti istoria romanilor psihologia varstelor embu boisoara piata forte de munca romney-marsh raul brodina recunosterea obiectelor baza de date semantica harti cognitive dezvoltare teritoriala negustori bovine

Termeni si conditii | Despre Bibliografia.ro
© Bibliografia.ro 2009