BIBLIOGRAFIA.ro

Prima pagina    Adauga    Cautare avansata    Recenzii    Contact   

 
Rezultatele 0 - 1 din 1
Articol: The Influence of Thiamine in the Fermentation of the Wine YeastsTitlu: The Influence of Thiamine in the Fermentation of the Wine Yeasts
Autori: Tita, O., Oprean, L., Tita, M., Gaspar, E., Mandrean, N., Pacala, M., Lengyel, E.
Domeniu: Chimie
An aparitie: 2011
Revista/Publicatie: Scientific Study & Research - Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry
URL: pubs.ub.ro/?pg=revues&rev=cscc6&num=201104&vol=4&aid=3433
Cuvinte cheie: tiamina, fermentare, fermentatie alcoolica, alcool, saccharomyces elipsoideus, drojdie, biomasa, chimie industriala, drojdie de vin

Mai mult

Va recomandam

control rapid incorporat piatra craiului albumina venituri publice lacul furtuna arta decoratiunii accelerator de materie instrumente de evaluare angioembolizare microunde gaze naturale design numere complexe finite tezaur tineret activitate solara si geomagnetica tephritidae macin biotehnologie minerala buget substante chimice biocompatibile economie nationala nymphea lotus thermalis metoda diferentei moleculare minime obiecte vagi slovacica lindblad functie finsleriana culturi de meri nationalsim regim optim de irigare muntii buzaului zona euro charlemagne amfibieni ecuatii hamilton-jacobi-bellman alfa-tocoferol vaccinioa-pinetum sylvestris nutrienti din sol imbinari in t orase din romania schema semidiscreta mobilitate rezidentiala braga cin8p coacaz negru fauna marii negre azot samurcas libertatea comertului revolutia de la 1848 includere discreta sindrom x specii lemnoase din bucuresti cauzele invaziilor vegetale volhynian cetatea tropaeum turism in bucovina monumente funerare efect pleiotropic

Termeni si conditii | Despre Bibliografia.ro
© Bibliografia.ro 2009