BIBLIOGRAFIA.ro

Prima pagina    Adauga    Cautare avansata    Recenzii    Contact   

 
Rezultatele 0 - 1 din 1
Articol: The Influence of Thiamine in the Fermentation of the Wine YeastsTitlu: The Influence of Thiamine in the Fermentation of the Wine Yeasts
Autori: Tita, O., Oprean, L., Tita, M., Gaspar, E., Mandrean, N., Pacala, M., Lengyel, E.
Domeniu: Chimie
An aparitie: 2011
Revista/Publicatie: Scientific Study & Research - Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry
URL: pubs.ub.ro/?pg=revues&rev=cscc6&num=201104&vol=4&aid=3433
Cuvinte cheie: tiamina, fermentare, fermentatie alcoolica, alcool, saccharomyces elipsoideus, drojdie, biomasa, chimie industriala, drojdie de vin

Mai mult

Va recomandam

astacus astacus biserica de la basarabi organizare regionala ancheta apreciativa metaplasie metacrina masivul fagaras dictaturile romaniei malpraxis medical genetica hidroenergie cafea verde teritoriu epoxy ambiguitate glacisuri programe educative plante de mlastina corectie chirurgicala politicieni saliste elastografie curs de schimb ajax extensie geometrica sistemul de cercetare achizitii dispersie brillouin retractie gingivala geoinforamtica istoria moldovei zgomot specii amenintate limitarea poluarii cu insecticide materialele feroelectrice sisteme automatizate microtehnologii dacia preromana filosofie formare initiala turt cartarea solurilor lacuri temporare otel rinita cronica minerale de pestera veronica persica continut de gluten bilantul termic al anvelopei cronica de film poliamide geomorfologie litorala poluare cu petrol servicii de sanatate baza de date semantica bibescu capitala culturala europeana principiul multiplicator prescolari bolcana antioxidare in vitro

Termeni si conditii | Despre Bibliografia.ro
© Bibliografia.ro 2009